12
Sep 2011
Framsteg…
Posted in AllmĂ€nt, Familj, Milo by Linus at 10:39 pm | 3 Comments »

Det Àr helt otroligt och ofattbart kul att se de framsteg lillskiten gör!

Innan man har barn sjÀlv Àr det svÄrt att förestÀlla sig hur det Àr, iallfall hade jag det. Jag tÀnkte mest pÄ saker som att man blev vÀldigt begrÀnsad, att man inte fick sova, osv, nÀr man fick barn.

SÄ Àr det till viss del naturligtvis, men det Àr inte alls sÄ farligt som man kunde trott. Visst, man kan inte bara Äka ivÀg hur som helst, men samtidigt har man inte det behovet pÄ samma sÀtt. Idag satt jag tex och kollade pÄ nÀr Milo plockade bland sina leksaker, lÀgga i lÄdan, plocka ur lÄdan, tappa pÄ golvet.. öva motorik, leka handling och konsekvens, osv.. Och det kÀndes inte det minsta som att jag var begrÀnsad, snarare att man fÄtt en otrolig gÄva.

Vad jag inte kunnat förestĂ€lla mig innan jag hade barn var allt det positiva som tiofaldigt övervĂ€ger det negativa. Hur fantastiskt det Ă€r att bara se honom leka, eller busa med honom, öva gĂ„ng eller visa hur man brygger kaffe.. (det visar jag varje morgon, för övrigt, förklarar ingĂ„ende varje steg sĂ„ att en morgon.. en morgon kommer han och överraskar mig med nybryggt kafft 😉 )

Oj, det hÀr var alldeles för seriöst inlÀgg.. nÀsta gÄng blir det normalt igen, jag lovar.. dÄ skall jag skriva om zombies..

 



You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses:

frida said:

HĂ„ller me dej i de du skriver.. allt detta va svĂ„rt Ă„ se innan man sjĂ€lv fick barn 🙂

Haha jag ska genast gÄ ut i köket me Noel nu och visa hur man tar fram frukost sÄ Àr de hans tur nÀsta vecka ! ;D


Maria said:

Jag kan bara hĂ„lla med 🙂


Sara said:

Kanske skulle börja lĂ€ra Joel hur man gör varm choklad o mackor, det vore gott i vinter… =)


Leave a Reply