29
Jul 2013
Smögen
Posted in Allmänt by Katarina at 10:18 pm | No Comments »

Natten gick ganska bra faktiskt, trots att J nästan sov hela dagen och kvällen igår. Hon vaknade vid 4 och verkade tycka det var morgon. Ligger och ler och så. Tur det, för det gör det lite enklare att vara vaken då. Efter 1.5 h somnade hon om. Det gick sådär 15 min så vaknade Milo och det var morgon..

Eftersom Linus jobbade förra veckan så hände det inte supermycket här, och heller inte i helgen. Så nu var vi tvugna att komma ut.

Vi bestämde oss för en tur till smögen. Milo var supertrött och gallskrik hela vägen till bilen. Och i bilen. Jisses. Vet knappt om han skrikit så innan. Tur att Juni inte sa ett knyst, trots att hon var vaken hela tiden.Vi var helt slut redan nu.

Väl framme fick Milo sitta i min famn lite, och där somnade han. Vi kunde alltså till en början strosa helt ostört med två sovande barn.

Underbart! Solen sken och eftersom vi var så tidiga så hade det inte hunnit bli så mycket folk. Man kunde gå i lugn och ro utan problem att komma fram med en stor barnvagn. Jag föreslog att vi bara skulle sätta oss i solen och njuta sen. Hur tänkte jag då?

Folktomt

Det var en del båtar där

Juni vaknade såklart, strax därefter vaknade Milo och kaoset började. Juni sket några gånger, och skulle äta några gånger. Milo vägrade åka vagn, så Linus fick springa efter honom hela tiden. Alldeles för mycket vatten att ramla i. Friden var slut och målet var att ta oss till bilen. Det gjorde vi. 1,5 h i smögen och det kändes så skönt att få komma hem igen.

Tur Milo får gå på dagis några timmar sen. Hur jag skall klara de övriga två dagarna vet jag inte. Blir väl film dagarna i ända.

Att gå balansgång är kul..

Även att bygga med lego. Iallafall när pappa är med.



You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply