26
Sep 2013
Vilken natt
Posted in AllmĂ€nt, Bebis, Milo by Katarina at 9:43 pm | No Comments »

För Junis del var den super! Hon Ät vid 20:30 och nÀr hon fortfarande inte vaknat vid 5 tyckte jag det var dags för lite mat. Bytte till torr blöja för att fÄ henne att sjÀlv bli medveten om detta. DÀrefter Ät hon och somnade om.

Milo dÀremot hade en sÀmre natt. Vet inte hur mycket han var vaken. Efter jag matat Juni fick jag lÀgga mig bredvid honom i hans sÀng. Första gÄngen jag sover i hans sÀng, men sÄ mysigt det var. Han lÄg och höll om mig tills han somnade djupt. DÄ gick jag in i min sÀng igen. Det kÀndes inte alls kul att lÀgga sig i min kalla sÀng nÀr jag kom ifrÄn hans varma mysiga sÀng..

BÄde idag och igÄr eftermiddag har mamma varit hÀr. Skönt med lite avlastning. IgÄr var det supertufft för mig, var inte lÄngt ifrÄn att jag bröt ihop. Det kommer nog snart. Behövs kanske för att fÄ nya krafter. Eller ja, jag har nya krafter varje morgon, men pÄ eftermiddagen finns det inga kvar.

Tur de ocksÄ Àr helt fantastiska!

SÄhÀr kan vÄr frukost se ut.. Linus hinner visst inte ens klÀ pÄ sig nÀr han gÄr upp pÄ morgonen.

Mamma tog med sig sin cykel sÄ jag skall kunna cykla lite. Passar inte alltid med promenad, sÄ dÄ Àr detta toppen. Milo tror nog det Àr nÄgot annat, för han hÀnger sig hÀr och tror sig vara en apa.



You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply