11
Oct 2013
Farmors födelsedag
Posted in Allmänt, Bebis, Familj, Milo by Katarina at 8:42 pm | No Comments »

Dagen startade alldels för tidigt idag. 6:30 tyckte Juni det var morgon.  Så vi kom ut ganska så tidigt. Hua vad kallt det var!
Milo fick iallafall frisk luft samt träffa Tuva.

Efter lunch åkte vi till farmor som idag fyllde 92 år. Tänk att vara så pigg och klar vid den åldern, det är inte dåligt.

Hon bjöd på alldeles för mycket goda saker som jag bara fick suckta efter då jag inte äter mjölk. Typsikt. Flera favoriter fanns på bordet.

Efter detta åkte jag och barnen hem. Lyckades hålla Milo vaken tills jag svängde in i borås, så han fick sig en sovstund på typ 1,5 h sådär på eftermiddagen.

Det har gått väldigt bra i landvetter. Hemma blev det dock kaos. Milo var supergrinig när han vaknade. Jag var jättehungrig men fanns typ inget att äta. Hungrig = inget tålamod. Juni vägrade att äta. Såfort jag försökte så bara gallskrek hon.
På detta åkte vi till affären. Tänkte köpa ersättning till Juni ifall hon vägrar amma. 250 spänn för mjölkfri ersättning tyckte jag dock var lite mycket så vi struntade i det, haha.

Så idag har inte Juni ätit mycket.
7, 10:30 och 19 samt några skedar vid 17.



You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply