15
Nov 2013
Sova på soffan,,,
Posted in Allmänt by Katarina at 1:44 pm | No Comments »

Ja, här blev att jag bäddade för en natt på soffan. Satt upp och sov så fick bättre sömn än på flera nätter. Blev bara avbruten ett antal gånger av en viss tös som skulle ha mat. Alla dessa nätter är jag helt svettig också, det verkligen bara rinner från mig.

Jag tror min näsa börjar bli bättre!! För jag kände nån liiten liten doft av bajs, och jovisst, M hade bajsat! haha Det är enda fördelen med att vara förkyld – man känner inte äckliga dofter.

Däremot så är jag helt tjock i halsen och har ont i bröstkorgen o övre delen av magen. Tror det är för att jag hostat så mycket.  Träningsvärk eller så är det kanske irriterat av all hosta. Lite ont i huvudet har jag också, men inte så farligt.

Juni är inte heller helt frisk än, lite snuvig och hon har också en jobbig hosta.

Idag tog L halvdag, så nu skall jag fan kurera mig och bli frisk!! Han får ta barnen hela helgen och jag skall sitta under täcket. Ångrar lite att jag inte gjorde så i början av veckan istället. Då kanske jag hade varit frisk nu. Lätt att vara efterklock och speciellt när man är enveten.
Vill tro att jag inte blir frisk för att jag knappt får tid att återhämta mig. Det kan inte ha med åldern att göra än, för hur skall detta isåfall sluta.

Jag är så less på att bara sitta hemma. Vill hitta på saker! Vi hade ju tänkt åka till gbg imon, men fick hoppa över det 🙁
L’s mamma var här i förmiddags samt igår eftermiddags. Jag varnade henne flera gånger, men hoppas verkligen inte hon blir sjuk nu ändå. I övrigt har det verkligen inte hänt något…



You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply