1
Dec 2013
Intensiva dagar
Posted in AllmĂ€nt, VĂ€nner by Katarina at 8:23 pm | No Comments »

I torsdags kvÀll var Linda, Anders samt Anna, Erik med familj över pÄ lite glögg och pepparkakor.

Fredag förmiddag drog jag och barnen till Emma för lite lek med dem samt Maria och Emmy. PÄ kvÀllen var hela familjen i knalleland och att Milo klippte sig. Vilket för övrigt var en pÀrs för Linus. Som vanligt. NÀr vi kom hem sÄ kom Kevin över.

PĂ„ lördag drog vi upp till munkedal vid 12. Vi trĂ€ffades hos Jenny först. Även Annika, Majsan och Johanna med familjer var dĂ€r.
Sen Äkte vi för att Äka lite tomtetÄg. Först drack vi lite kaffe och nÀr vi kom fram till tomtebo fick Milo en godispÄse av tomten och man fick glögg.

Nora, Leija, Melwin & Milo

Glögg i tomtebo

Efter detta Äkte vi till Jenny igen och alla Ät julbord. TyvÀrr var det svÄrt för mig med tanke pÄ mjölken.  Jag försökte hitta nÄt att Àta i affÀren men hittade inget sÄ blev en torr macka. Alla barn lekte super.

Vi hade tÀnkt Äka hem tidigt, men kom ivÀg sist haha. 20:30, sÄ inte sÄ fasligt sent, men hade ju nÀstan 2 h hem ÀndÄ.

PÄ söndagen kom Robban o Dahl sÄ vi hÀngde med dem. Eller ja först kom Dahl för Robban jobbade sÄ det blev lite struligt. SÄ Robban tog bussen hit. Det var jag vÀldigt glad över. Inte alla som hade gjort det, utan de hade struntat i att komma istÀllet.

 



You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply