23
Aug 2013
Djurparken
Posted in Bebis, Familj, Milo by Katarina at 8:27 pm | No Comments »

Idag var Linus sista semesterdag, även om han nu har jobbat en hel del det sista. Men eftersom solen sken och vädret var sköt, så valde vi att utnyttja denna dag och hitta på något. Valet föll på djurparken.

Redo!
Är riktigt nöjd över att vi köpte en syskonvagn och också vårt val av vagn! Gillar att den är lång samt att man kan välja om man vill ha den som dubbel eller enkelvagn. Passar oss toppen!

Juni somnade ganska så snabbt, med tummen i munnen. SUCK!

Milo brukade sova sig igenom djurparksbesök när han var liten. Något den här damen inte gör. Hon var nog vaken större delen av tiden. Verkligen skillnad mellan dem gällande sömn. Svårsövd är hon också.

Milo sprang och var helt till sig i början. Riktigt kul att se. Var ju längesen vi var här.

En söt bebiselefant

Vi hade inte med någon lunch, så det passade toppen när vi blev ikappsprugna av en lärare. De hade räknat fel på sina korvar så hade massvis med korvar över som de bjöd på.  Gratis lunch var ju inte fel. Milo åt dock bara två korvbröd.  Korven fick jag.

När man är på en djurpark så måste man såklart leka på lekplatsen också. Gräva lite. Denna var dock trasig. Eller ja, jag vill inte att han alltid skall ha pengar till sånthär.

Åka traktor är också väldigt roligt.

Efter några timmar på djurparken gick vi bort till knalleland en stund. Inte lättast att gå runt med två barn som sover i omgångar, men ändå trevligt att vara iväg lite. Börjar ändå bli lättare och lättare.

Vår fredagskväll består av att jag sitter här och försöker få Milo att somna. Juni har skrikigt i snart 1 h med några få uppehåll, och skriker än. Riktigt mysigt har vi. Not.



You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply