11
Sep 2013
Spruta + mjölk
Posted in Bebis, BVC by Katarina at 8:31 pm | No Comments »

Idag var det dags för Junis 3-månadersspruta. Ett stick i varje ben. Att hon inte uppskattade det fick vi höra klart och tydligt.
Hon var ganska trött på eftermiddagen efter sprutan, men på kvällen kom samma skrik tillbaka. Hon blev helt hes av allt skrikande.
För en stund sen fick hon alvedon och nu har vi det lugnare här igen. Nu är bara frågan när hon tänkte somna för natten.

I måndags diskuterade vi hennes utslag. Hon har ju fått tillbaka de på benen typ 2 veckor efter jag började med mjölk. Likaså lite i ansiktet. Allt detta försvann ett tag efter jag slutade med mjölk.
G tycker inte det är något, utan tycker vi skall smörja med mjukgörande.  Det har vi testat och det hjälper inte, så jag sa helt enkelt att jag kommer att testa mjölkfritt igen.  Om det är mjölk vet jag ju inte, kan ju vara något annat jag äter. Men hon säger att det för sånna här små är mjölk, ägg eller fisk. Vad vet jag.

Idag visade jag henne lite gegg bakom örat. Då däremot säger hon att det kan vara tecken på mjölkallergi. Helt plötsligt verkade hon tycka att jag skulle ta bort mjölk igen. Vi kom överrens om att vänta några dar, sen kör jag det igen.  Ska bli spännande att se vad som händer med huden..You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply