7
Oct 2013
Tuff natt
Posted in Bebis, BVC, Milo by Katarina at 7:43 pm | No Comments »

Hade en tuff natt då barnen höll oss vakna, bägge två i omgångar. Inte nog med det så var Linus tvungen att jobba. Istället för att börja 4 som han tänkte så började han 2:30 då han ändå var vaken. Själv fick jag somna vid 3.. Linus gick och la sig 6:30.

Vid 7 tyckte Juni det var morgon. Milo tog sovmorgon till efter 8, men det hjälpte ju inte eftersom Juni ändå var vaken.

Härligt start på dagen. Det som fick allt att kännas bättre var att jag visste att mamma skulle komma. Annars hade nog mitt tålamod trytit ett antal gånger, men nu gick dagen bra.

Jag var på mammaträff idag iallafall. Hon från NTF var där och pratade bilbarnstolar. Jag visste väl det mesta, men var ändå trevligt att få det repeterat nu när man har mer koll.

Milo däckade direkt vid 19, han var supertrött.
Juni då? Ja jag vet i katten. Hon har precis gallskrikit här. Linus stoppade henne i vagnen nyss  med massa filtar och pyjamas, får hoppas det hjälper.

Själv är det väl dags att hoppa i säng snart också. Bara hoppas att natten blir bättre.You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply