26
Feb 2014
Leos lekland
Posted in Allmänt, Bebis, Milo by Katarina at 9:22 pm | No Comments »

Idag drog vi till leos lekland, jag och barnen. Hoppades på lite folk eftersom vädret var gött, men det var mer än jag räknat med även om det såklart inte var mycket mot vad det skulle kunna vara.

Juni klamrar sig ofta fast i mig när vi kommer till olika ställen och håller sig ofta nära mig, även hemma, eller kommer krypandes till mig. Står och klänger vid mitt ben osv. Kan inte minnas att Milo var sån. Där var det iväg direkt och aldrig vara i närheten. Men han kanske hade en sånhär klängig periond också fast jag inte minns.  Men jag tycker nog att de verkar olika där.

Men ibland så!

Juni kan visst klättra upp på saker upptäckte jag. Iofs, hon klättrar ju i trappan och detta var väl samma höjd. Ner fattar hon dock inte hur man lämpligast tar sig.

Nöjd i vagnen en kort stund iallafall, men tillslut somnade hon.

Båda barnen tyckte det var väldigt kul med bollhavet. En kort stund iallafall.

Att åka rutchkana var INTE roligt. Jag testade några ggr med henne och Linus testade en gång när han kom.  Hon gillade det inte. Också det en skillnad mot Milo. Kan inte minnas att han nånsin varit rädd för detta.

Att Milo kunde cykla med hjälp av trampor hade jag ingen aning om, men det kunde han visst.



You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply