2
Mar 2014
Febertjej
Posted in Bebis, Milo, sjukdom by Katarina at 6:31 pm | No Comments »

Igår kväll var Juni väldigt orolig, så vår kväll blev ju inte så rolig. Hon vaknade stup i kvarten och var ledsen. Tillslut somnade hon på mig så min natt var väl sådär. Hon vaknade ganska ofta och var väldigt varm. Feber igen. Verkar som hon alltid får feber när hon blir förkyld, så är väl en ny förkylning på g här.

Idag har hon vart pigg men extra känslig. Imorgon är det säkert mkt bättre, men då kanske näsan rinner istället.

Själv vaknade jag med halsont, snuva och huvudvärk. Det sista berodde nog på sömnbrist för det försvann när jag fick sova lite på morgonen. Linus tog barnen.

Milo kommer aldrig in till oss och lägger sig. Det gjorde han dock inatt. Första gången på superlänge. Men ja, det blev inte långvarit, Linus bar tillbaka honom. Klart mysigt om han sover med oss ibland, men det blir ju lätt en vana för honom och det vill vi absolut inte.You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply