27
Aug 2013
3 timmar..
Posted in Allmänt by Katarina at 5:55 pm | No Comments »

Igår fick jag för mig att gå och hämta Milo på dagis. Det är ca 5 km, så det kändes som en lagom promenad. Med blöjbyte och amning på vägen så tog det 1.25 h.

Jag hämtade en kille som bara ville till pappa. Gnällde i vagnen samtidigt som även Juni började gnälla. Var visst blöjbyte som behövdes. Och sen ville hon inte ligga i vagnen. Bärsele på. Nähä, jag får inte gå med bärsele. Stå still och gunga tills hon somnar. Tur Milo gillar att kolla på film på mobilen så han kunde sitta still i vagnen under tiden.

Vidare in till Maxi där jag handlade alldeles för mycket. Som tur var mötte Linus upp oss där. Vi skulle få åka bil hem. Var ganska trött och varmt som attan var det också.  Hmm, babyskyddet ligger hemma. Suck.

Linus och Milo åkte hem för att hämta babyskydd och lämna varor. Jag och Juni hann till Grand där vi blev upplockade. Det var skönt att sitta ner efter att varit till fots i ca 3 h. Gott med mat var det också.



You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply