28
Aug 2013
Kämpig dag..
Posted in Allmänt, Bebis by Katarina at 8:49 pm | No Comments »

Idag har inte varit en rolig dag. Gnäll, gnäll och gnäll. Alldeles för lite sömn för Juni. Alldeles för lite sömn för mig inatt = allt blir extra jobbigt. Det är riktigt jobbigt när Juni skriker helt galet, utan att andas mellan. Helt otröstlig. Inget hjälper. Jag blir helt gråtfärdig för det är så tufft. Extra jobbigt när det sker ute. Idag har dessa skriken skett vid flertalet tillfällen, som tur är mestadels hemma.

Ibland går det som sagt inte att trösta henne alls. Men ofta funkar det när jag bär henne på vissa sätt. Något som inte Linus lyckas likabra med. Det är lite jobbigt, för det är jobbigt för mig att hela tiden gå och bära på henne. Men det är väl så jobbigt att lyssna på gallskrik när han går och bär henne utan att lyckas.

Fortsätter det såhär så får jag sluta äta mjölk igen. Tyckte hon var mycket lugnare när jag inte åt det. Nu har jag ätit det i en vecka och dessa sista dagar har stundvis varit riktigt jobbiga. Men det är kanske en utvecklingsfas. Eller nåt. Jag vet inte.
2 dagar kvar till hennes  3-månadersdag, då hoppas vi på en vänding. På dagen. Det sägs ju bli bättre vid 3 månader.

Bra idag är iallafall att det är tysthär  i huset kl 20:30. Jag hoppas det är för natten. Milo somnar själv i sitt rum nu, det är bra. Sen var det trevligt att träffa Maria och Emma. Fick en liten stund i lugn o ro till och med.

Nu hoppas vi inte dessa två dagar som kommer blir lika jobbiga eftersom Linus skall iväg.. Nu ska jag strax sova för att iallafall ha fått lite sömn och därmed lite bättre tålamod imorgon.



You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply