31
Aug 2013
Två nätter i Landvetter
Posted in Bebis, Familj, Milo, sömn by Katarina at 8:26 pm | No Comments »

I torsdags åkte Linus till Oslo med jobbet. Jag hade tänkt åka till landvetter efter lunch, men redan vid 10 fick jag nog på allt gnäll. Stoppade in barnen i bilen och körde.  De somnade båda två, skönt.  Var nere hos Sandra en sväng, annar bestod dagen mest av gnäll från Juni. Hon är lite krasslig och när hon är övertrött är det jäääkligt jobbigt.  Skrik, skrik och åter skrik.
Båda barnen somnade runt 20. 45 minuter senare låg även jag i sängen. Helt slut.

Morfar med Juni

På fredagen såg jag under dagen till att få Juni att somna innan hon blev övertrött. Det funkade bra  halva dagen, men på eftermiddagen och kvällen blev det gnälligare och gnälligare.  Båda somnade nog vid 20 även denna dag.

Tur att hon ler och är underbar ibland också..

Mamma har avlastat mig otroligt mycket med Milo. Hade inte pallat det annars.  Tillräckligt att gå och bära på en gring bebis så gott som hela dagen.

Inte nog med det så har hon tagit Milo även på natten. Så Juni sov till 7:30 båda dagarna. Tror aldrig hon sovit så länge, dvs från 20-7:30. Självklart med matningar under natten, men ändå. Normalt tror jag att hon vaknar av att Milo går upp och börjar tjöta och bröta.

Vad gör man utan sin mamma? <3

På lördagen åkte vi hem till Linus igen. Han fick två nätter hemma själv. En dag i Oslo och en dag på kickoff. De där två nätterna hemma själv hade han sett fram mycket emot. Jag förstår honom och unnar honom verkligen det så som han ställer upp för mig.  Skönt om en av oss har lite energi och kraft. Min är slut just nu och jag vet inte hur jag skall få ny kraft heller.  Jag skulle också behöva åka iväg några nätter, men det funkar inte just nu.  Längtar till den dagen.

Tur att de ibland är helt underbara med tanke på hur krävande de är ibland!

Vilken snäll vän mamma har som gav oss allt detta och gett oss massa innan också!!

Nu är det lördagkväll, klockan är 20:30. Det är tyst i huset och så skönt. Hoppas båda har somnat för natten. Jag är som sagt helt slutkörd så även jag borde kanske ta och hoppa isäng..

 

 You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply