1
Sep 2013
Öronproppar
Posted in Bebis, Milo by Katarina at 8:18 pm | No Comments »

Har tidigare inte förstått att en del sätter på sig öronproppar när barnet skriker. Men nu är det nära. Detta är verkligen krävande.  Jag fick sätta mig här vid datorn en stund. Linus har Juni och hon skriker konstant. Jobbigt att lyssna på även om man sitter i ett annat rum.

Skulle gått på dop idag men fick hoppa över det. Båda barnen är krassliga och någon höll mig vaken en del inatt.  Nu får vi ta det lungt så Juni kan få bli helt frisk, för detta orkar vi inte mer. Om det beror på att hon är krasslig eller något annat vet jag iofs inte, men tufft är det. Eller kan det vara mjölken?! Vi märkte ingen skillnad direkt när jag började med mjölk, utan detta började efter kanske 4 dagar och har hållt på så sen dess. Varje dag i över en vecka har det hållt på, om jag minns rätt.

Så idag har vi inte gjort något, bara varit hemma. Eller ja, Linus har varit på dagiset på deras fixardag. En dag hemma med Milo är också påfrestande. Han blir väl uttråkad och gör precis allt han inte skall göra.

Sådär.. nu hämtade visst Linus öronproppar till sig. Precis när han skulle stoppa i dem somnade hon av utmattning.  Härligt. Jag hoppas detta blir bättre snart. Det enda bra just nu är att Milo somnar själv och att Juni har börjat somna tidigare på kvällen. Runt 20. Alltid något.



You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply