8
Nov 2013
Vilken dag…
Posted in Bebis, Milo, sjukdom by Katarina at 8:28 pm | No Comments »

Detta har inte varit en kul dag. Det började med att natten var ganska jobbig. J hade svårt att komma till ro så jag var vaken ganska mkt. De där 45 min jag fick på morgonen när L tog barnen var sköna!

Så hela dagen har J haft svårt att komma till ro och jag har abslout inte kunnat lägga ner henne utan gallskrik. Så hon har sovit på mig hela tiden, väldigt oroligt och lättstört. Detta i kombination med att M är hemma går inte så bra. Min dag har alltså gått ut på att försöka få J att sova och se till att M är tyst.. inte helt lätt. Känner mig inte så bra mamma mot M direkt.. Hoppas jag kan gottgöra det imorgon.

J är supersnuvig och har 39 i feber. M är mest hostig, lite snuvig och ögat kletar. Det positiva var att han sov länge efter lunch, jag fick väcka han efter 4 h. Somnade sen som vanligt för natten. Frågan är när han vaknar imorgon.

Själv har jag ont i huvudet och halsen och det känns som jag håller på att bli sjuk. Hoppas verkligen inte det!!!

Nu sover iallafall barnen. Gav J en alvedon och koksalt och det gör att hon inte sover så oroligt nu. Hoppas det hjälper oss till en bättre natt. Stackarn!

Sitter här i sängen med en kopp te. När den är tom blir det till att sova. Härlig fredag 😉



You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply